Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Vi vil så gjerne være alternative, unike, tenke utenfor boksen. Men de færreste av oss gjør det. Markedet og kapitalismen er ingen makt som preker eller forbyr, hevder Nina Björk. Men den former oss, både når det gjelder hva vi skal føle, og hvordan vi skal oppføre oss.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sorg er prisen vi betaler for kjærlighet...

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vi lever i en kapitalistisk økonomi som legger føringer for vår samfunnsorden. Det er ikke en kontroversiell påstand. Politikere og økonomer av alle politiske sjatteringer vil være enig om dette. Uenigheten handler om hvorvidt dette er en god måte å organisere samfunnet på eller ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For å forstå kapitalismen trenger du bare å forstå et ord: Vekst

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å sitte i skumringstimen, med hverandre, med en kaffekopp, men ingenting annet, det er nærvær. Å sitte i den samme timen, men med hver sin telefon i tillegg, er noe helt, helt annet.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolIngvild SStig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer Lund