Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 44 sitater

Den som har sviktet skal ikke roses for å innrømme sitt svik før den såredes fortvilelse, sorg og raseri er anerkjent. Uten det vil angeren falle til jorden som en stein.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg gråt. Så forferdelig å se det, så godt å bli sett. Å få et speil satt opp som ikke løy, så vondt, så godt at hun så så godt. Så forferdelig at den ødelagte sprer ødeleggelse, at det er så vanskelig å unngå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å holde ut er den første plikten for alle levende vesener.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg overlevde ukene og avsluttet analysen til tross for at jeg forsto at analytikeren mente jeg burde fortsette, gå lenger inn i det smertefulle for å få det bedre på sikt. I ettertid er det lett å gi ham rett, men den gangen syntes jeg jeg hadde opplevd nok smerte, vært lenge nok i smerten, den gifte mannen hadde skilt seg og ville bli min, jeg ville være glad!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bo sa ikke bare: Dette er sant. Men spurte: Hva annet er sant.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det må man ikke glemme, hvis man er så heldig at det likevel går godt, hvilken kompetanse man ervervet seg som ulykkelig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Når man er ung føler man seg ikke som en del av helheten. Når man er ung gjør man en masse fordi det oppleves som om det er en generalprøve. En øvelse man kan gjøre om på når teppet går opp for alvor. Så en dag blir man klar over at teppet har vært oppe hele tiden. Det var forestillingen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"Det må man ikke glemme, hvis man er så heldig at det likevel går godt, hvilken kompetanse man ervervet seg som ulykkelig".

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Så forferdelig at den ødelagte sprer ødeleggelse, at det er så vanskelig å unngå. Far som sa: Du skulle bare vite hva jeg opplevde som barn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er rart å tenke på hvor tilfeldig det er at vi møter mennesker som skal bli avgjørende for hvordan livet vårt utvikler seg, som skal komme til å påvirke eller direkte bevirke valg som gjør at livet vårt forandrer retning. Eller er det ikke tilfeldig?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieKirsten LundGunillaRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyemgeIngunn SLilleviTurid KjendliePiippokattaStig TPirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalLailaMarteAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.siljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland Skjeggerud