Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

For når alt kommer til alt, er det det vi alle vil: ikke gå tapt eller være utestengt, ikke å bli glemt, alltid være en del av øyeblikkene vi vet at vi vil gå glipp av. Å sette avtrykk. Å bli husket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er bare papir, men så er det ikke det likevel. Det er bare ord, men så er det ikke det likevel. Vi er her bare en kort stund, papiret kommer til å leve lenger enn oss alle sammen, det vil skrike, rope, brøle og synge ut våre tanker, følelser, frustrasjoner, og alt det som har forblitt usagt gjennom livet. Papiret vil bringe budskap til deres kjære, så de kan lese det og holde det; ord fra en hjerne som styrte en kropp med et bankende hjerte. Ord betyr liv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TonjeJulie StensethIngunn SOleMorten MüllerTanteMamieKirsten LundHanne Kvernmo RyeLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergPiippokattaElisabeth SveeIreneleserAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaEllen E. MartolBård StøreRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckTonesen81Pi_Meson