Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Jeg ante ikke at det kunne værra så mye i bare noen ord. Jeg visste ikke at en setning kunne værra så full.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men, mine damer og herrer, ekskluderte vi miss Clark fordi hun var annerledes, eller ble hun annerledes fordi vi ekskluderte henne?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Faren hadde sagt gang på gang at det som kjennetegnet en ekte mann, var at han kunne grine uten å skamme seg, lese dikt med hjertet, føle opera i sjelen og gjøre det han måtte for å forsvare en kvinne.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Og akkurat, i det øyeblikket, kom det et vindkast, og tusener på tusener av gule lønneblader løsnet fra de livgivende greinene og strømmet over himmelen. Høstblader faller ikke, de svever. De tar sin tid, streifer omkring, bruker sin eneste sjanse til å sveve høyt. Og de reflekterte solstrålene der de virvlet og seilte og flagret med vinden.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Berit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine Sundal