Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 14 sitater

Vi lever på én måte, forteller om det på en annen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

For døden finnes noen tradisjonelle og kulturelle fraser og ritualer å ty til... For alvorlig sykdom finnes bare taushet og tom skravletrøst.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Når du vil være i universet uten å skrape på tingene, skriv. Blekket er den mørke materie som holder universet flytende. Det som kan beskrive det som ikke eksisterer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvis jeg får blande meg opp i hva du tenker, så er fremtiden det som aldri inntreffer. Men tiden jager fremtiden, og når den tror den har tatt den igjen har den flyttet på seg. Forstår du? De flyktige sporene etter dette kappløpet kalles minner. Etter fremtiden kommer tiden pesende, etter tidens hendelser trasker minnet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Se på de tafatte ordene deres som omfavnelser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fikk vi evig liv på jorden, ville vi for alltid være døde.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tikk, takk, tikk, takk.
– Du Vilde, den klokka kan vi ikke ha. Den får en til å føle at tiden går, sier O.
– Synes du? Er det ikke mer en gammel, nostalgisk lyd, at tiden har gått. En gang i tiden gikk tiden. Den høres slik ut fordi den minner oss om at den har sluttet med det nå, sier Vilde.
– Uansett, jeg holder ikke ut den lyden.
– Men du er jo helt unostalgisk og unevrotisk, da spiller det vel ingen rolle om en gammel klokke tikker litt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun skal komme til å sitte på en gren som når som helst kan knekke. Den skal ikke bare bære vekten av henne, men vekten av hennes fornektelse, vekten av spøkelsesslottet hun bærer på ryggen. Vekten av håpet. Vekten av sinnet. Vekten av forbauselsen. Får man en ny personlighet hvis man mister den gamle?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare man løfter blikket, ser man mennesker som potensielt har det bedre eller dårligere enn en selv. Og hvis alle gikk omkring med livet sitt i en gjennomsiktig plastpose, ville hun garantert ikke bytte med noen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er mange sammenhenger der man ikke inngår. Man kan flyte midt i verdens elv og være nesten usynlig. Så usynlig at den som finner veien dit, burde få en pris.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagHarald AndersenDolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H Hoel