Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Lykke er fråvær av smerte, sa han. Så enkelt er det. Dei fleste skjøner aldri det medan dei lever. Dei gjev etter for alle moglege lengsel og begjær og blir ulykkelege når dei ikkje får det som dei vil.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

De tidligere rekkehusmenneskene, som nå hadde blitt husmennesker, hadde ikke visst hva de holdt på med. Busker og blomster på måfå, åpenbart plantet på stigende promille.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Og dei som for eksempel kjem frå riksveg 4 og legg seg i høgre fil i Sinsenkrysset, men så snik og køyrer ut på Ring 3 i staden for ned under brua slik reglane tilseier." Satan om hvem som hører hjemme i Helvete.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

[...] noe hadde blitt skjevt mellom dem. Det ble vanskelig å snakke. De ville ikke være uvenner, men det lå en liten mørk klump av noe usagt og dirret et sted. De lot kroppene ta seg av kommunikasjonen. Det fungerte fortsatt som det skulle. Det var uansett lite å si som ikke huden allerede formulert bedre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Men tredjepersonen hadde en letthet over seg. Som om alt var greit. Rakel hadde snarere en tyngde. Som om ingenting var greit. Hun skjønte godt at lettheten var mer tiltrekkende. Dessuten var Rakels latter ikke perlende. Men vanlig. Helt uten perler.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hun møtte et par menn på kafé, for å teste kjemien, som de hadde skrevet på nettet. Kjemien var midt på treet. Eller litt under. Rakel hadde uansett alltid vært skeptisk til kjemi. Kom opp i det til muntlig på ungdomsskolen. Det hadde gått til helvete.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Readninggirl20Marit HåverstadLaila StenbrendenKristin F. JørgensenStjernekastIda  Gaarden SortlandTone Maria JonassenEster SCathrine PedersenKristofferHilde VrangsagenGrete AastorpMartine (@martineleser)IngunnJMonica CarlsenIngunn SSimen "Boktimmy" IngemundsenAnne Berit GrønbechArne SjønnesenLena Risvik PaulsenLilleviBeathe SolbergHarald KEllen E. MartolTanteMamieNina SolåsAstrid Pedersenkjell kTone HHege LEirik RøkkumBritt ÅseRisRosOgKlagingSilje UlsteinMaren Hjelle AuneAtmanØyvind BjørnerudAnniken RøilGro Anita MyrvangTonesen81