Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 9 av 9 sitater

De som bara er vackra kan man inte leva lenge med, Jullan. Men de roliga, oj oj oj, de varar en evighet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sannheten er naturligvis at viss folk virkelig er så lykkelige som det ser ut på internett, ville de ikke vært så forbanna mye på internett for ingen mennesker som har en skikkelig god dag, bruker halvparten av den til å fotografere seg selv. Alle kan dyrke myten om seg selv viss vi har mye nok gjødsel, så viss gresset virker grønnere på den andre siden av gjerdet, kommer det antakelig av at det er fult av møkk der. Men det spiller ingen rolle for nå har vi lært å kreve at hver dag må være spesiell, hver dag. Plutselig lever man ved siden av hverandre, ikke sammen med hverandre......

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det sies at et menneskes personlighet er summen av dets erfaringer. Men det er jo ikke sant, ikke helt, for hvis fortiden vår var alt som definerte oss, ville vi aldri orke oss selv. Vi må få overbevise oss om at vi er mer enn feilene vi gjorde i går. At vi er alle våre neste valg også, alle våre morgendager.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jo lenger man har vært sammen, desto færre ord trengs for å bli uvenner.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Jack: Ta det rolig nå.
Roger: Jeg er jævlig rolig.
Jack: Etter min erfaring er det nøyaktig det ikke-rolige personer pleier å si.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det å bli foreldre kan føre til mange år der barnas følelser bruker opp alt oksygen i familien, det kan bli så emosjonelt intenst at en del voksne går i årevis uten å rekke å fortelle noen om sine egne følelser, og går det lang nok tid før man får sjansen, kan det ende med at man glemmer hvordan man gjør det.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

For man kan elske hverandre til tross for hverandre.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Man må ikke lyve, ikke stjele, ikke drepe, ikke kaste Stein på fugler. Det er vi enige om.
Eller unntatt svaner, da, kanskje. For svaner kan faktisk være passivt aggressive små drittsekker. Men bortsett fra svaner skal man ikke kaste Stein på fugler. Og man skal ikke juge. Eller... det kan man jo, iblant må man til og med, for eksempel når ens barn spør: «Hvorfor lukter det snop her? SPISER DU SNOP?» Men man skal i hvert fall ikke stjele eller drepe, det kan vi være enige om.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Da Jim var liten, straffet man barn ved å tvinge dem til å gå til rommet, nå for tiden tvinger man barn til å komme ut derfra. En generasjon fikk kjeft fordi de ikke kunne sitte stille, og neste får kjeft fordi de aldri beveger seg.

Godt sagt! (14) Varsle Svar

Sist sett

NorahTorill RevheimLailaChristoffer SmedaasStian B. HopeTanteMamieAnne Berit GrønbechNinaMads Leonard HolvikGjermund HaugeBjørg RistvedtTine SundalgretemorPiippokattaEgil StangelandSraDevoralibrosMorten MüllerTor-Arne Jensenmay britt FagertveitAnne-Stine Ruud HusevågVannflaskeIngunn SKjell F TislevollKaramasov11Tatiana WesserlingHanne Kvernmo RyeFrisk NordvestmarithcmgesiljehusmorMarianneNIngeborg GGro-Anita RoenElisabeth SveeSynnøve H HoelWenche VargasHarald KElin FjellheimIngvild Salpakka