Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Jeg hadde stor vanskelighet med å få min herre til å forstå betydningen av ordet mening og hvordan en ting kunne bestrides. Meningsforskjell, strid, disputt og påståelighet i gale eller tvilsomme forslag, er ukjente onder blant Houyhnhnmene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Evnen til å tale var gitt oss for at vi skulle lære å forstå hverandre og for at vi skulle få rede på de faktiske forhold. Hvis en eller annen sa det som ikke var sant, da var det jo fåfengt å tale, for slik tale gir ingen veiledning, men fører oss inn i noe som er verre enn uvitenhet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

AudhildsiljehusmorLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsenFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe SolbergJan Arne NygaardVannflaskeMarit HåverstadKirsten Lund