Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Det er bare barn som tror at man kan få alt man ønsker seg, men av og til tenker jeg at det aldri har eksistert noen barn, at ideen om å være barn bare er en illusjon. De som kan kalles for barn er bare litt mindre av størrelse, og litt lettere å føre bak lyset, de lever i fangenskap hos oss voksne, som hvilke som helst kosedyr eller husdyr. Man holder fram et lite, slitt fotografi av et lite, skimrende barn for at folk skal tro at man er god. Det gjorde jeg også, jeg følte meg som jomfru Maria når jeg var ute og trillet Valle i barnevognen i begynnelsen, da han var nyfødt. Men mennesket er verken godt eller ondt, det er som veps, en del av økosystemet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Jeg elsker deg, Ivan", sa Raksha der de satt ved siden av hverandre i Kungsträdgården, på en benk full av fugleskitt og ventet med hver sin kuleis i hånden. Han svarte ikke, men det gjorde ikke noe, det pleide han sjelden. Hun visste at han ville elske henne til sin død, men han syntes ikke det angikk noen andre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina Solås