Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 27 sitater

Første gang klarte vi ikke engang å komme oss på toget.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tap og atter tap er selve grunnlaget for livsprosessen, helt til vi til slutt sitter igjen med tilværelsens innerste vesen.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Hele lappeteppet er langt viktigere enn hver av de enkelte rutene.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Tiden har ingen lengde eller bredde. Det det kommer an på, er hva som skjedde mens tiden gikk.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Jeg har fremdeles til gode å møte en som vil behandle meg som sin jevnbyrdige. Som et medmenneske - det er alt jeg ønsker, ikke noe annet enn det.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hele landsbyen var bestyrtet. Noen hadde dristet seg til å bryte den tidløse kaste-kjeden, det var nødt til å straffe seg raskt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Hva skal jeg si til moren din hvis jeg sender sønnen hennes hjem med en nål som sitter fast i halsen ?" "Du kjeftet aldri på Om når han gjorde det" . " Det er annerledes. Han er vant med det, han har vokst opp hos skreddere".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men noen ganger hender det at folk ikke har noe valg. Noen ganger griper byen fatt i deg, borer klørne sine i deg og nekter å slippe taket.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Et liv uten verdighet er ikke noe liv.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

For at drømmer skal vokse og bære frukt, trengs det tålmodighet.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R