Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Han hadde følt seg helt usynlig, som et spøkelse. Jeg husker hvor forskrekket han var da han fortalte om det, om hvor rart det var plutselig å føle seg som en ubetydelig gamling, som en ikke-person midt i folkemengden, han som alltid hadde vært festens midtpunkt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tilknytning til andre nære og kjære kan være den dytten vi trenger for å kjenne at livet har mening langt inn i alderdommen, til tross for alle prøvelser.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så lenge vi lever, skal vi være hverandres vitner på at vi fortsatt finnes. Vi skal bekrefte hverandres fortellinger, ta vare på relasjonen mellom oss og beskytte hverandres identitet. Dette er et leirbål der svakhet og sykdom aldri skal møtes med skam og avvisning.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det mennesket som ser og elsker frem vårt unge jeg, er en hjertemagnet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

BertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamillaSol Skipnes