Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 15 sitater

Jeg er så lykkelig. Jeg er så lykkelig, men samtidig som om jeg akkurat nå fikk hodet over vannet; at nå har jeg det bra, bedre enn dette kan det ikke bli, det kan bare bli verre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hva er det jeg vil ha? Jeg visste ikke hvordan jeg skulle gjøre meg selv lykkelig eller gi meg selv et så godt liv som mulig, men jeg følte at jeg hadde gått glipp av noe virkelig stort i livet, eller at jeg gikk glipp av det kontinuerlig, at jeg hadde i meg muligheter til mye sterkere følelser enn jeg hadde gått gjennom livet og følt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg aldri en flik av ditt liv i hendene på denne mannen! Men jeg har allerede lagt alt som er verdt noe, i hendene på ham, veltet det over. Nei, ikke tenk sånn, det er en overdrivelse. Ikke tenk sånn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi kjører gjennom tørt landskap, bort fra sjøen og bort fra palmene, leire, sand, stein. Igjen og igjen begynne på nytt, bygge opp mitt eget, skape et liv, presse betydning inn i ting, kaffe om morgenen, ensomme kvelder med hovedfagsoppgaven, venner, gå ut og drikke øl, på kino, det samme livet igjen og igjen fra bunnen av, til jeg glemmer lengselen etter den ene følelsen som ingenting kan konkurrere med, følelsen av å hengi seg fullstendig til lidenskapen, eller til den følelsen demper seg, litt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjenner sorg, i alt over alt. Jeg skjønner at jeg ikke har noen framtid med Roar, men jeg tror ikke jeg har noen god framtid uten ham heller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er som om han gjør det han gjør med meg, mot sin vilje. Han liksom drukner, forsvinner, i hjelpeløshet og anger og fortvilelse, følelser som tross sin styrke aldri kan måle seg med lidenskapen, de taper gang på gang for den sterkeste følelsen, den eneste følelsen som teller her i livet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er og skjer uansett, livet som med ett er totalt forandret og som kan forandre seg flere ganger i løpet av en dag, eller jeg som hele tiden forandrer meg og aldri kan bli den samme igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg lengtet så jeg holdt på å sprenges, lengtet etter alt som var for sent

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg visste ikke hvordan jeg skulle gjøre meg selv lykkelig eller gi meg selv et så godt liv som mulig, men jeg følte at jeg hadde gått glipp av noe virkelig stort i livet, eller at jeg gikk glipp av det kontinuerlig, at jeg hadde i meg muligheter til mye sterkere følelser enn jeg hadde gått gjennom livet og følt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Marit MogstadAjiniakraBoktimmyTherese HolmIngunn SAndreas BokleserReadninggirl20Frøken HildreEmilieskGVThor F.Helena EMarteIda  Gaarden SortlandVibekeVigdis VoldInge KnoffKay NilsenMargrete Dyvik CardonaJulie StensethGladleseranita grindeLillian WhitingMads RageTor GeirPirelliEngelinErlend Haugen  VikhagenMcHempettTove Obrestad WøienHilde VrangsagenMartinenLinda RastenKarina HillestadAstrid Terese Bjorland Skjeggeruderlend kongsvollMy Criminal MindFarfalleHeidiEli Hagelund