Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Fantes det ikke noe filtreringssystem? Kan den enkelt låner avgjøre om en bok skal i flammene? – Med sorg å melde, ja, sa Per Bleken. Det er en del av regjeringens utfasing av litteraturen, dette også; en forlengelse av at kulturministeren i 2016 uttalte at det må bli slutt på at noen forteller oss hva som er god og dårlig kultur. Så nå er det folket selv som avgjør.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

– Altså, det var jo egentlig en fillesak, og spør du meg, er denne politianmeldelsen for at du har stjålet nitten sjeldne bøker, også en fillesak; likevel kan jeg si deg det rett ut; jeg akter å bruke politianmeldelsen som oppsigelsesgrunn. Ikke for det; du har sannelig gjort mye godt arbeid i løpet av dine år her, uten tvil, arkivet, de ulike samlingene, jo, men du har ikke vært villig til å delta i den nye tid. Bøker er på vei ut. Inn kommer interaktive måte å forholde seg til kulturen på. Spill. Hvem orker å lese om greske helter når man kan spille dem i HD? Hvorfor lese Shakespeare, når man kan kle seg ut, virtuelt, som Julius Cæsar, og befinne seg med hud og hår i Roma, 44 år før Kristus?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa