Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

"Visste du at Rumi skrev om navnet ditt at du ikke bare er en dråpe i havet, men hele havet i en dråpe?" Darya ristet på hodet uten å se opp.
"Det betyr at hver og en av oss er verdifulle her i livet, uansett hva andre gjør mot oss. "

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Det betyr at hver og en av oss er verdifulle her i livet, uansett hva andre gjør mot oss."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

The prophet said, "I looked at Paradise and found poor people forming the majority of its inhabitants; and I looked at Hell and saw that the majority of its inhabitants were women".
Hadith: Sahih al-Bukhari 4:464
Book of Beginning of Creation; Book54

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et ensomt ansikt uten kropp. Ordet ensom runget i Gawhars tanker. De var alle ensomme. Både i livet og i døden. Ensomheten bandt dem sammen og holdt dem atskilt. Ensomheten var prisen de betalte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

«Vantro er bare et ord som brukes av dem som frykter andre religioner mer enn de tror på sin egen» [...].

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Like lenge som familien hans kunne spores tilbake i tid, hadde de vært zoroastere av tro. For ham og hans slekt var mennesket hellig og hadde ansvar for det gode i seg selv, mens man innenfor islam hadde en bok som var så hellig at den sto over ethvert menneskes frie vilje i ethvert henseende, og til og med dikterte menneskenes gjerninger, gode så vel som onde. I islam var selv mord, voldtekt og lemlestelse gode gjerninger, hvis de var gjort på befaling fra Allah.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Man kan ikke forvente at andre kan helbrede ens sjel, det er noe man må finne i seg selv, om man kan.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Et arr er bare knudrete hud som ikke betyr stort, mens alt det som ligger bak, er den egentlige smerten. Den er det bare ingen som ser.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina Solås