Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

«Det kan jo være slik», sa hun. «At de beste relasjonene er de som aldri blir romantiske, eller seksuelle, men som liksom har potensial til å bli det. Der det finnes en slags undertrykt tiltrekning som man aldri setter navn på eller slipper fram, og som opphøyer hele relasjonen.»
Han så på henne, rett inn i øynene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Baren ved ICA var skueplass for manierismen til hipsterkulturen.Det var et kjøpesterkt klientell fra indre by som hadde lagt seg til en rekke miljøbevisste forbruksvaner, men som egentlig bare var på jakt etter noe nytt å bruke pengene sine på. De var en oppdatert versjon av jappene fra åttitallet, som de selv trolig ville betegnet som vulgære, men drivkreftene deres var de samme: status og forbruk, den eneste forskjellen var at det akkurat nå slumpet til å være inne med økologisk vin og nærprodusert øl.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.