Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

I de små pausene han har i løpet av arbeidsdagen, tar han seg ofte i å savne akademia, samtalene om matematikk, om jazz, litteratur og filosofi. Savner den nesten fjellklatreraktige anstrengelsen ved å løse vanskelige matematiske problemer, og den enorme klarheten som finnes der oppe når man endelig greier å komme seg til topps og skue utover.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

T for tilgivelse. T for tilgivelse. T for tilgivelse.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Ja, nå er jo faktiske det beste av alle tenkelige tidspunkt".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Som forfatteren og forskeren Ann Heberlein skriver i En liten bok om ondskap, har vi mennesker allerede forsvart handlingene for oss selv før vi utfører dem. Det er derfor handlingen i det hele tatt settes ut i livet, fordi den har allerede vært innom avveiningen av rett og galt, om dette er noe man bør gjøre eller ikke. Lander man på å gjøre det, er handlingen allerede rettferdiggjort. Da er det krevende å angre, fordi det forlanger at man går tilbake, at man våger å se på motivasjonen og begrunnelsen med andre øyne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

IngeborgTonesen81Beathe SolbergEli HagelundHanne Kvernmo RyeLailaVannflaskekjell kHarald KTheamoiraAgathe MolvikJulie StensethMarianneHanneLibraritas vTorill Elisabeth RevheimTnKnutsenTove Obrestad WøienRisRosOgKlagingOdd OBjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudKaroline in WonderØystein LLiva DelirBertyAnneWangAstrid PedersenLene AndresenBjørn SturødAnne Berit GrønbechKnutMkriraRuneIngunn ØvrebøbEeMeFArcticDwarfCtinaLine