Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

...eller de tar fatt på det harde arbeidet som består i å lære å elske hverandre uten den besettende forelskelsen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

I denne verden kan et blikk såre og et ord drepe. Intime elskere kan bli fiender, eksteskapet en slagmark.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hun ville vite at jeg elsket henne og at jeg sto med henne. Hun ønsket ikke råd. Hun ville bare vite at jeg forsto henne. Men jeg prøvde aldri å forstå henne. Jeg hadde det for travelt med å gi råd.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg snakker ikke om at du skal presse ektefellen din til å gjøre det du vil. Jeg snakker om å oppmuntre ham eller henne til å utvikle en interesse som allerede er der.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Inne i ethvert barn er det en følelsestank som venter på å bli fylt med kjærlighet. Når et barn virkelig føler seg elsket, vil det utvikle seg normalt, men når kjærlighetstanken er tom, vil barnet gjøre gale ting. Mye av den dårlige oppførselen hos barn skyldes at kjærlighetstanken er tom.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi må være villige til å lære oss ektefellens primære kjærlighetsspråk hvis vi skal kommunisere kjærlighet på en effektiv måte.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Torill Elisabeth RevheimJeanetteLilleviWenkeJulie StensethRufsetufsaannelinguaLibraritas vBoktimmyPernille GrimelandgretemorMy Criminal MindMonica  SkybakmoenVilde Gran JohansenRune U. FurbergJohn LarsenBabynemiHegeingar hMariarBjørg Marit TinholtJan Erik  OlsenIdaSynnøve H HoelsiljehusmorKarin BergIngunn STrygve Jakobsentove NessTine SundalGjermund  HaugeMari DullerudBenedikteEllen E. MartoltuhamreG VoldmoiraHelena EIngerLine