Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

Det er nesten alltid mengdetrening som skal til for å oppnå gode resultater.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mens jeg holdt på, kom naboens fire år gamle datter på besøk og lurte på hva jeg holdt på med? Jeg fortalte at jeg lette etter stjernestøv, og hun ble henrykt. Om bare vi voksne kunne være like fordomsfrie og kjappe i oppfattelsen. Med alderen har vi en tendens til å tro at vi har sett alt, gjort alt og at vi kan alt. Denne tankegangen sløver årvåkenheten og kan snyte oss selv for små, viktige detaljer i tilværelsen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er ingen hemmelighet at enkelte musikere på turne iblant døyver hjemlengselen med kjemiske substanser som kan føre til krabbing i veibanen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er ikke alt som finnes i et bibliotek, på nettet eller som det i det hele tatt finnes svar på. I så måte er kunst og forskning to sider av samme sak. Så snart man beveger seg utenfor en opptråkket løype, må man forsøke å finne veien på egen hånd. Bruke sanseapparatet og stole på empirien.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Stikk i strid med allminnelig oppfatning er det fortsatt hvite områder på kartet. Steder der forskernes måleinstrumenter ennå ikke har sondert. Vi mennesker tenker fjernest alt er oppdaget og oppfunnet, men det er naturligvis ikke sant. En oppdagelse kan til overmål befinne seg rett foran øynene våre. Kun kamuflert av vår egen vanetenkning.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Iblant tenker jeg på Helge Ingstads svar, da han ble spurt av en journalist om han ikke ble ensom under sine overvintringer alene i isødet? "Ensomhet er noe som skjer mellom mennesker", svarte Ingstad.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Man skulle kanskje tro at en som har sittet på en scene og spilt gitar et helt liv, også ville kunne snakke i forsamlinger, men det er jo derfor man spiller gitar - for å slippe å snakke.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

På scenen er alt lov, musikken kan være stygg eller pen, det eneste som ikke er tillatt er å være kjedelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken L