Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

«Han har krøpet inn i barndommen ... men hvor skal vi gjøre av oss? Hvilken retning skal vi velge? Til barndommen er det langt ... og alderdommen er langt unna ...»

«Til gjengjeld er døden alltid nær.»

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vi er nødt til å late som om det er vi som er voksne nå, til tross for at jeg ikke har oppdaget noen som helst forskjeller av betydning mellom den jeg var som fjortenåring og den jeg er i dag.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Senere, da jeg fikk satt alle fortellingene sammen til ett bilde, og sammenlignet det med det som skjedde i virkeligheten, slik det var ifølge redegjørelser, notater og rapporter jeg kom over i arkivene, la jeg merke til at hos oldefar kunne en rekke hendelser smelte sammen til ett hele, og noen saker kunne komme hakk i hæl med hverandre, mens de egentlig hadde vært spredt utover et år, kanskje to eller tre år.

På den annen side, hva er sannheten, om den ikke er det som blir husket.

Sannheten er det som blir husket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KsiljehusmorLene AndresenIngeborg GAudhildLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsenFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe SolbergJan Arne NygaardVannflaske