Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Han hadde prøvd å være likegyldig til Claras fiolinspill: Han var fast bestemt på at hun ikke skulle vokse opp med det klare inntrykket han hadde av sine egne foreldre, at kjærligheten deres til ham avhang av at han oppfylte ønskene deres. Og kanskje den egentlige grunnen til at han ga opp fiolinen, sa han, var at han ville finne svaret på det spørsmålet, spørsmålet om kjærlighet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Han husket ikke nøyaktig når stefaren dukket opp, for han var selv fortsatt en baby da det skjedde; er ikke det det aller verste, sa Julian, å bli ødelagt av noe før du engang vet hva det er. På sett og vis hadde han produksjonsfeil allerede før han ble en bevisst skapning. Å oppdage seg selv var som å åpne en julegave og se at det som var inni, hadde gått i stykker."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin