Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

På sykehuset følte Jenny Fields at hun tok igjen det tapte; hun oppdaget at mennesker ikke var stort mer mystiske, enn si tiltrekkende, enn muslinger. "Min mor," skrev Garp, "var ikke den som gjorde hårfine distinksjoner."

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hun hadde kropp som en drektig labrador retriever.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

[...] og de slo seg langsomt til ro med å være denslags venner som mange gamle venner blir: det vil si, de var venner når de hørte fra hverandre - eller når de, en sjelden gang, kom sammen. Og når de ikke hadde kontakt med hverandre, tenkte de ikke på hverandre.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Han skulle gjerne ha visst hvordan man kunne lemleste en person slik at det samtidig ble en leksjon i god moral.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Garp hadde en sårbar selvfølelse som sørget for at han husket enhver fornærmelse og ethvert avslag han hadde mottatt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Et vesentlig trekk ved ungdommen er følelsen av at det ikke er noen i nærheten som er tilstrekkelig lik deg selv til å kunne forstå deg.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienMads Leonard HolvikFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten Lund