Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

I løpet av så lite som undre år har menneskene vendt ryggen til det biologiske behovet for å sove nok - et behov som evolusjonen har brukt 3,4 millioner år på å perfeksjonere som et system for å opprettholde livet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Næringslivets brautende filosofi om søvnløshet som veien til fremgang er åpenbart feilaktig på alle nivåer vi har undersøkt. God søvn gir gode forretninger. Allikevel er det mange selskaper som behaolder en praksis som er uttalt søvnfiendlig. Som fluer som har størknet i rav, bilir bedirfter som tviholder på denne holdeningen, sittende like fast i en stagnert tilstand uten innovasjon og produktivitet, der de skaper misnøye, mistrivsel og helseproblemer blandt de ansatte.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamilla