Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Historisk har vi nok hatt et oppblåst selvbilde som skapningenes herre, men i dag er det kanskje blitt vanligere å bedrive kollektiv selvpisking og i tunge stunder tenke at verden hadde vært et bedre sted uten oss.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En klassisk nyhetsvinkling er av typen "20 prosent frykter..." istedet for alternativet "80 prosent frykter ikke...", selv om den positive vinklingen kan ha samme nytteverdi. Tilsvarende hører vi gjerne at "en av ti snyter på skatten", mens det kanskje er mer oppsiktsvekkende at 9 av ti ikke gjør det. Det skaper et inntrykk av at det faktisk er vanlig å snyte på skatten, mens oppslag av denne typen først og fremst viser at vi forventer ærlighet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieKirsten LundBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethIngunn SOleMorten MüllerTanteMamieHanne Kvernmo RyeLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergPiippokattaElisabeth SveeIreneleserAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTheaBård Støre