Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Historisk har vi nok hatt et oppblåst selvbilde som skapningenes herre, men i dag er det kanskje blitt vanligere å bedrive kollektiv selvpisking og i tunge stunder tenke at verden hadde vært et bedre sted uten oss.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En klassisk nyhetsvinkling er av typen "20 prosent frykter..." istedet for alternativet "80 prosent frykter ikke...", selv om den positive vinklingen kan ha samme nytteverdi. Tilsvarende hører vi gjerne at "en av ti snyter på skatten", mens det kanskje er mer oppsiktsvekkende at 9 av ti ikke gjør det. Det skaper et inntrykk av at det faktisk er vanlig å snyte på skatten, mens oppslag av denne typen først og fremst viser at vi forventer ærlighet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

DiddiAnjaIdaHilde VrangsagenEirin EftevandTone SundlandMalinLibraritas vJulie StensethSolErikSynnøve H HoelErlend Haugen  VikhagenHilde H  HelsethbrekLilleviWenche Vargasrubbelandreas h. o.RufsetufsaÅsmund ÅdnøyFioledgeofawordBjørn SturødMarit HåverstadRita KathrineAud Kristine JohnsenAnneWangKaramasov11Frode TangenKay NilsenMaikenKarin  JensenNeda AlaeiBjørn BakkenSteinar JøsokTorill Elisabeth RevheimPirelliSimen "Boktimmy" Ingemundsenkrira