Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

De første minnene mine er utydelige, disete, slørete. Jeg var liksom fastspent, stengt inne et sted jeg ikke kjente til. Det luktet noe som jeg senere fant ut var tomat. Plutselig var jeg ute. Skutt ut av en hvit blomst, bladene trakk seg sammen. Jeg var en liten grønn ert. Ingenting visste jeg. Alt var nytt. Jeg husker at jeg hang der på en plante med den lille runde og faste kroppen min.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det ble så ille at Danmark måtte motta bistand fra land som Norge, Brasil og Kina, og spesielt kineserne og nordmennene reiste ofte på ferie til Danmark og kjøpte leiligheter og tomter. Selv dansker med lang utdannelse jobbet som turistguider, kjørte dem rundt i sykkeldrosjer, lagde mat og kaffe til dem, alle sånne ting.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.