Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Avantgarden regner seg som en utsending fra den framtiden den vil framkalle; på den andre siden er det mange som gir uttrykk for skuffelse over at poesien har mistet den politiske kraften den angivelig hadde i fortiden. Nostalgikerne og futuristene står sammen i skuffelsen over poesiens politiske impotens i nåtiden, som er det bærende elementet i de mest utbredte formene for poesifordømmelse.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

De fleste av oss går rundt med en i det minste vag fornemmelse av en korrelasjon mellom poesi og menneskelig potensial som ikke kan virkeliggjøres av dikt. Poetens påstand om at han skaper poesi er derfor både pinlig og anklagende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MartePiippokattaAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.Hanne Kvernmo RyesiljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene AndresenIngeborg GAudhildLailaChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenRisRosOgKlaging