Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Gutter er lettlurte i den alderen. De forveksler forfengelighet med skjønnhet, de synes nesten bestandig at de forfengelige er penere enn de virkelige vakre; de forfengelige ligner på bildene i reklamene og magasinene, mens de vakre bestandig bare ligner på seg selv, de virkelig vakre er kald vind, de forfengelige er munner og kropp og varme, og unge mennesker søker bestandig mot munnene, kroppen og varmen, og ikke mot den kalde vinden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er alene. Jeg har aldri vært lykkeligere. I denne skjøre friheten skriver jeg til deg. Mer sto det ikke. Det var merkelig, den siste setningen lignet en åpning på noe, en dør som ble satt på gløtt, men så fikk hun likevel ikke kikke inn.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det er sant at kirker er bygget for at mennesket skal kjenne Gud som et åpent rom i kroppen

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

alpakkaGunn DuaasEllen E. MartolKirsten LundPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.