Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Bakenfor det grå skimrer Vestlandet i blått, i grønt. Vinden skyver regnet, den uavlatelige trommingen mot frontruten blander seg med lyden av Yngves knær som gnisser mot undersiden av hanskerommet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Blir glad av å finne følgjande beskrivelse av heimstaden min: "... jeg prøver å se opp mot fjellene for å se om det finnes en spesiell topp eller formasjon som gjør at regnet samler seg her, forstå hva som får regnhæren til å akkurat på dette stedet å sette inn sin offensiv, regnets brohode, nedbørens kultsted, skyenes pilegrimsmål etc., men jeg ser kun grått fallende vann, sikten er bare på noen meter".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Er det så vanskelig å forstå at veier skal være smale og ferger skal ha kiosker?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

...det er faktisk antydning til opplett, en del av himmelen er i hvert fall nesten lysere mot sør.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

...Vestlandet er ikke et sted, det er en tilstand, et vesen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
  • Er det sant? Finnes det fremdeles embedsmenn? Jeg trodde det var sånt mødre skremte barna sine med. "Nå må du sove, ellers kommer det embedsmenn og legger ned lokalsykehuset"?
Godt sagt! (8) Varsle Svar

Dette er vei, vi elsker Skjervet, en virkelig klassisk vei, barrieren mellom Hardanger og Voss, og lenge den eneste veiforbindelsen mellom Bergen og Hardanger. Nevnt i et diplom fra 1343, veien til Angr. Klassiske hårnålsvinger, det er ikke en skikkelig vei hvis man ikke må ned i første gir i svingene, en sakte sikksakk, hesteskosving på hesteskosving i møysommelig klatring, nye perspektiver for hver sløyfe.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Torill Elisabeth RevheimElinBeAnniken RøilKjell PHanne MidtsundcerpinJulie StensethBjørg  FrøysaaDinaRolf IngemundsenAnjaReadninggirl20ingar hToveCecilieMerethe SolstadHedvigEivind  VaksvikHarald KRandiAsveinDolly DuckMarit HåverstadLaila StenbrendenKristin F. JørgensenStjernekastIda  Gaarden SortlandTone Maria JonassenEster SCathrine PedersenKristofferHilde VrangsagenGrete AastorpMartine (@martineleser)IngunnJMonica CarlsenIngunn SSimen "Boktimmy" IngemundsenAnne Berit GrønbechArne Sjønnesen