Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Den enes frihet er ofte den andres fangenskap

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vi sier at det finnes en uskyldens tid: barndommen. Og når mennesket forlater barndommen, mister det uskylden. Men det finnes mørke og motstridende følelser i manges barndom, det er ikke en uskyldig tid for alle.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er på dypt vann du lærer å svømme.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Når en leilighet har vært bebodd av en kjernefamilie, og den ene av de to voksne flytter ut, er det som om sjelen blåses ut av lokalene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kjedet meg på en intens og fin måte: hjertet slo hardt i brystet, for tross stillheten og ødsligheten, levde det en anelse i meg om en større og mangfoldigere verden der ute.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Årene gikk, nederlagene ble flere og flere og det ble stadig mer å holde skjult.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Jeg hadde ofte dårlig samvittighet fordi jeg kjedet meg over ting som det ble forventet at jeg skulle like - idrett, speideren, juleaften, fedrelandet

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

KristineBjørg Elin NærlandKarianne KrogstadvaskeklutLesevimsaToveKaroline in WonderArveLibrosaurus vJostein RøysetSilje HvalstadMelissa EikelandSaraIngunn STanteMamieEllen E. MartolAvafornixWilliam BillisonAmanda AbokxleserBabynemiJulie StensethTrygve JakobsenAnetteElena Megrethe OlsenMarteLine Charlotte M.HanneMarit HåverstadEmilie GeistEmil ChristiansenKetilBoktimmyingar hMerethe SolstadRandiKaren RamsvikBjørn  Bakkengretemor