Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Hun var et grunnleggende aktivum for enhver velgjørende organisasjon: formuende, med masser av tid, og fullt og helt besjelet av den vestlige, humanistiske tankegangen om at bare forbrytere, minoriteter og flyktninger ble behandlet ordentlig, ville de behandle andre like ordentlig tilbake.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Who controls the present, controls everything.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Øynene var en palett av vissenbrunt, som en åpning i jungelkrattet rundt barndommens landsby, fulle av mystikk og ubesvarte spørsmål. Varme som palmetrær i ettermiddagsheten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nicky var et fenomen i det stygge huset, hvor veggene sugde opp eimen av kastebevissthet og det ubestemmelige innholdet av de evig boblende kjøttgrytene. En ener i en støyende, etnisk fargeorgie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin