Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Kan man bli enige om et barn? Ikke bare om å få det, men hvordan leve med det? Eller skjer det som skjer når to mennesker leser den samme, litt vanskelige teksten? Enige om en ting: God tekst, litt vanskelig. Uenige om alt annet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så enkelt er det å tenkte godt om fortida, tenker han, så lett er det å savne absolutt alt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han sitter på en stol i det grønne, tilfeldige gresset, sitter med Mac-en i fanget og forsøker å huske det med utgravinger og kropper og vennskap og tid. Misunner gresset at det bare har én ting å konsentrere seg om: vokse og være gress

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det går over til slutt, sier han.
Det er så lenge til, sier jenta.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

HAN BEGYNNER Å kjøre tilbake til sommerhuset og innbiller seg at veiene utover har snakket med hverandre mens han var i byen. Snakket om ham. Stukket de asfalterte hodene sine sammen og hvisket og sladret og fnist. Og nå later de som ingenting. Setter opp blanke ansikt og sier: Å, er det deg? Trodde ikke vi skulle se deg igjen på en stund.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Fjellene på hver sin side av vannet – som egentlig er en fjord, har han fått vite, men ikke helt gått med på ennå, skal ikke fjorden være forbundet med havet? en av dens tentakler, så å si? – er verken mektige eller eiendommelige eller hemmelighetsfulle eller et hvilket som helst annet adjektiv i den familien, ord han er vant til å finne brukt om fjell i litteraturen og reiselitteraturen, de er heller beskjedne, liksom tilbaketrukket, som om de sier til resten av verden: Gå først, dere, så venter vi her.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Den lille jenta ser opp på skyene og lyset som skyter gjennom her og der. Som pustehull i en presang, tenker hun. Hvis hele verden var en levende presang fra en Gud til en annen, så trenger vi pustehull for ikke å dø innen den andre guden har fått pakket opp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa