Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

Rundt dem hadde det begynt å blåse opp, og grantrærne saget kvistene mot hverandre. Mørket på kveldshimmelen begynte å slippe seg ned over de røykblå liene bortover mot Sverige, og dalen lå spent ut som et sitrende ingenmannsland mellom kveld og natt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

På slutten ble mamma som et hus der lysene ble slukket i ett etter ett av rommene. Til slutt glødet det bare svakt i en lyspære i kjelleren.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Farmor var like snill som den gode jorda hun gikk på, sa mamma, men hvor snill kan man være før det blir selvutslettende?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

.......hvis man slåss med feieren, blir man svart selv om man vinner.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og jeg tenker at det alltid vil være bedre å hoppe langt og falle enn å hoppe kort og stå.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

[...] at ingen lyd er høyere enn en telefon som aldri ringer.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

[...] og det går opp for meg at det er ikke bare veien fram som er viktig, men også alle stedene man lar være å gå. Det er vekten av hvem du var, blandet med forståelsen av hvem du kunne ha blitt, som gjør deg til mennesket du er nå.

Godt sagt! (4) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethTore HalsaTorill RevheimDemeterHarald KJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria Jonassen