Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Verden er penere og tryggere når man bor i en boble,sa Dora og betraktet den falske snøen som falt over over miniatyrbyene under glasset. Men det er ikke virkelig. Til slutt må man bevege seg utenfor veggene som fanger en, hvis man virkelig vil oppleve alt verden har å tilby.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Minner skal deles,gis videre[...]

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ta en kopp kjærlighet
Legg til en klype omsorg
Bland det med godhet
Legg til et stykke tålmodighet
Avslutt med Tro
Strø over rikelig med forståelse
Del med alle du treffer

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi må plante noe for det skal slå rot [...]

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tenkte bare at uansett hva som skjer - uansett hvor mye livet kommer i veien for å det leve - bør hver eneste dag være en spesiell begivenhet, er du ikke enig ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Far sier at man må lete både lenge og vel for å finne kjærlighet - akkurat som strandglass - men noen ganger er det å finne kjærlighet det samme som å se hva man har rett foran seg, og hold øynene åpne mens man leter. For -bang! - så er det der, akkurat som strandglass.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og aller viktigst, minner dør aldri. Det gjør heller ikke håpet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Libraritas vHeleneKarin BergKaroline in WonderIngunn SBritt ElinMia HusefestHanneReadninggirl20Bård StøreIda  Gaarden SortlandMarte OnarheimCazaKirsti Vettran NederhoelHildaFindusBenedikteBente NogvaLeseaaseArmalTine SundalMonica  SkybakmoenBenedicteEmilieskGVEllen E. MartolAnniken LDaffy EnglundCathrine PedersenEivind  VaksvikCamilla RødjeRandi Framnesingar hRandiBjørg L.BoktimmyPer HellemMonica CarlsenellinoronilleNeda Alaei