Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 14 sitater

Det heter seg at verden er full av muligheter, men i de fleste menneskers personlige erfaring skrumper de inn til et nokså uanselig fåtall. Det finnes en masse god fisk i sjøen... kanskje... men det later til at den aller største parten av den er makrell eller sild, og med mindre man selv er makrell eller sild er det sannsynlig at man kommer til å finne svært så få gode fisker i sjøen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Folks should do their own fuckin', then they wouldn't want to listen to a lot of clatfart about another man's.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han er så innballert i sin egen udødelige person at når han så får et sjokk, da er han akkurat som en mumie som surrer seg fast i sine egne bandasjer.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Han skrev meget gode brev; de kunne gjerne vært trykt og utgitt i bokform alle sammen. Og av den grunn syntes Connie at de ikke var særlig interessante.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Connie syntes det hørtes som tilmed våren slo ut i blomst i kraft av parlamentsvedtak.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vann burde utvilsomt ikke være så vått som det er, - det overdriver faktisk sin våthet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Money poisons you when you've got it, and starves you when you haven't.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Ours is essentially a tragic age, so we refuse to take it tragically.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Men hun hadde den selsomme formen for hersketrang, den uopphørlige hangen til å hevde sin egen vilje, som er ett av tegnene på sinnssykdom hos den moderne kvinne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

It was not like animals: animals mean something when they yell. It was like nothing on earth, and it was called singing.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KKirsten LundFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeEli HagelundKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaMonica CarlsenAntheiaKikkan HaugenBenediktemarithcHilde H HelsethOddvarG