Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi lengter etter den dagen der vi mennesker ikke har behov for å sette merkelapper ut i fra kjønn,hvem vi elsker eller har sex med. Det viktigste du skal vite, er at du er akkurat den du føler du er, og det er ekte. Uansett hva folk sier. Du har dine preferanser, dine følelser, dine tiltrekninger. Om du ikke føler du hører hjemme i noen bås, så gjør du ikke det. Om du ikke føler du vil kalle deg noe som helst, så ikke gjøre det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mangfold gjør oss ikke bare sterkere, men også mer spennende og forstålsesfull. ( Hege Wikran)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For da jeg fryktet at alle rundt meg ville bli annerledes av at jeg sto frem, skjønte jeg ikke at det var da jeg var i skapet, alle behandlet meg annerledes.Det å kunne være åpen om jeg var, gjorde meg til et helt menneske som endelig kunne snakke med venner om kjærlighetssorg og ting jeg før hadde holdt meg for selv. Jeg hadde vært den falske i familien og vennegjengen, ikke de rundt meg. ( Henrik Asheim)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For hvilken legning du har, definere deg ikke som menneske og bestemmer iallefall ikke hvilke liv du skal ha. (Henrik Asheim)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Christofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeKirsten LundHarald KVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokatta