Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 11 sitater

La det være avstand i deres samvær, og la himmelens vinder danse mellom dere. (Khalil Gibran)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ingenting varer evig, tenkte hun, selv om menneskene hadde vanskelig for å akseptere dette. Det eneste man kunne gjøre, var å nyte øyeblikkene mens man kunne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er det ikke utrolig hvordan man kan trå vannet i årevis uten at noe forandrer seg,og så kommer det plutselig en tidevannsbølge av begivenheter som enten skyller deg lenger ut på havet, eller løfter deg varsomt inn på stranden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

...man av og til er nødt til å ta vanskelige og sinnsopprivende beslutninger som man føler vil såre mennesker man er glad i. Og det gjør de kanskje også, i det minste for en periode. Men ofte vil det vise seg at de forandringene som oppstår i kjølvannet av en slik beslutning, faktisk er til det beste for disse andre også. Og at de hjelper dem til å gå videre.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Et menneske uten kjærlighet er som en rosenknopp uten vann. Den overlever en stumd, men den vil aldri slå ut i full blomst.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er mange former for kjærlighet, Violet. Man kan elske foreldre på en måte, søsken på en annen, en kjæreste, en venn,et dyr... alle på hver sin forskjellige måte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Før jeg avslutter og sier adjø, føler jeg også trang til å si til deg at man av og til er nødt til å ta vanskelige og sinnsopprivende beslutninger som man føler vil såre mennesker man er glad i. Og det gjøre de kanskje i en periode. Men ofte vil det vise seg at de forandringene som oppstår i kjølevannet av en slik beslutning, faktisk er til det beste for disse andre også. Og at de hjelper dem til å gå videre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forandringer vil komme enten vi ønsker det eller ikke, på menge forskjellige måter. Å akseptere dette er helt nødvendig hvis vi virkelig skal kunne glede oss over livet her på den fabelaktige planeten vår.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sorg påvirker oss på mange forskjellige måter (...). Og den utløser ofte forandringer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Et rom uten bøker er som en kropp uten sjel"

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  Skage