Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Først mange år senere skjønte jeg hvordan innestengte følelser og hat kan ramme hele familier og bryte dem opp. Men hos oss var det ikke mer igjen å ødelegge. Det var bare sorg igjen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Et sted må alle få utløp for følelsene sine. Hun tok det ut på oss.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den minste befatning med religion ble oppfattet som kjettersk av kommunistene.Det ville de ikke risikere. Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg forstår dem. De kunne bli sendt til omskoleringsleirer, eller det som verre var: i fengsel. Det var jo ikke slik at terroren var over idet nazistene tapte krigen og fascistene ikke regjerte i Ungarn lenger . Kommunistene var like nådeløse. På sett og vis skiftet de bare kappe, men mye av innholdet var likt.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hun følte livet som en straff. Pappa var et prosjekt som hennes forsvunne ektemann hadde overlatt til henne...Tapet av mannen kom i veien for kjærligheten til barnet. Hun følte ikke noen skam. Hun følte bare en kulde.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tenker ofte på døden. Døden har aldri vært varslet i min familie.
Den har kommet uten at vi har ventet den.
Den har kommet mens vi har vært opptatt av at vi har et liv å leve.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin