Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Et menneske uten kjærlighet er som en rosenknopp uten vann. Den overlever en stumd, men den vil aldri slå ut i full blomst.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er mange former for kjærlighet, Violet. Man kan elske foreldre på en måte, søsken på en annen, en kjæreste, en venn,et dyr... alle på hver sin forskjellige måte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Før jeg avslutter og sier adjø, føler jeg også trang til å si til deg at man av og til er nødt til å ta vanskelige og sinnsopprivende beslutninger som man føler vil såre mennesker man er glad i. Og det gjøre de kanskje i en periode. Men ofte vil det vise seg at de forandringene som oppstår i kjølevannet av en slik beslutning, faktisk er til det beste for disse andre også. Og at de hjelper dem til å gå videre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forandringer vil komme enten vi ønsker det eller ikke, på menge forskjellige måter. Å akseptere dette er helt nødvendig hvis vi virkelig skal kunne glede oss over livet her på den fabelaktige planeten vår.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sorg påvirker oss på mange forskjellige måter (...). Og den utløser ofte forandringer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Et rom uten bøker er som en kropp uten sjel"

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"Star," sa han da og tok ansiktet mitt mellom de værbitte hendene sine, "alt som har en varig verdi, trenger tid for å bære frukt. Og når det først skjer, vil du være glad for at du holdt ut".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

GroTorill Elisabeth RevheimLilleviBoktimmyMaikenHeidi BSolEli R. GjengstøLisbeth Kingsrud KvistenMette HartanderKarin BergIngunn SLeselenaMonica CarlsenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHildaSigrid NygaardalpakkaJostein RøysetBerit RLailamoirakjell kErikVibekeIna-SimoneLibraritas vYvonne SandbergEmilieskAtmanTrygve JakobsenReadninggirl20HegekntschjrldIdaJanne BrovoldJulie StensethBjørn  BakkenInge KnoffHarald K