Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 44 sitater

På bordet lå smarttelefonen hans. Ingenting krever mer oppmerksomhet enn en telefon som er taus.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kvinner var perler. Så skjønne, så dyrebare.
Best å låse skrinet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hun fikk beskjed om å sette seg på gulvet. Mannen begynte å lese fra Koranen for å mane ut demonen som hadde tatt bolig i henne. Han mente hun ropte ut med en besatt, mørk stemme, altfor mørk til å være en kvinnestemme. Han leste. Hun stønnet. Han leste. Hun ropte ut noe. Som om ånden snakket gjennom henne, mente algerieren. Så begynte han å slå. Ånden kjempet. Han slo henne over ryggen. Ånden ville ikke gi seg. Han tok av seg plast-sandalen, og banket henne. Til jenta ble helt stille.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Veggene rundt rommet koranlæreren hadde bygd, ble stadig tykkere, taket lavere, vinduene mindre. For noen var det trykkende, for andre tiltrekkende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gud virker så egoistisk. Jeg liker ikke tanken på gud. Han lager mennesker for å tilbe seg selv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ingenting krever mer oppmerksomhet enn en telefon som er taus.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sadiq undret seg over krigens natur. Alle var skråsikre på at nettopp de hadde rett på landet, som de andre ble tvunget til å forlate. Alle mente å eie sannheten, alle virket tørste på blod.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fryktens rike, ble landet kalt. For mange syrere var redselen blitt en del av kroppen, umulig å skille ut eller bli kvitt. Den var en del av ånderettet, av hjerteslagene, den hadde satt seg i hodet, i magen, i blikket. Den lå i dypet av sjelen din. Og jo eldre du ble, desto reddere var du.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sadiq, som selv hadde vært iherdig med å lære seg norsk, mente å vite hvorfor Sara aldri hadde brydd seg om det "Sara kommer fra en arrogant familie," pleide han å si "For å lære et nytt språk må man tørre å gjøre feil, det ville Sara aldri tillate seg. arrogansen hennes er som en membran mot lærdom. Det er under hennes verdighet å streve"

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vi kan ikke nekte noen å gå et jegerprøvekurs så lenge de ikke har begått noe kriminelt, sa PST. Men vi skal ha dem under oppsikt.... Men nekte dem kunne Tor Bach. Han brøt voksenopplæringsloven og unnlot å melde dem opp. Da Hisham purret og spurte når de kunne eksamen (får å få våpentillatelse) svarte han : Det er noe galt her.... neste gang Hisham ringte sa Tor Bach at systemet nektet å føre dem opp. Kan det være noe med rullebladet? Hisham purret ikke mer (Fra kapitlet våpentrening)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

GunillaRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyemgeIngunn SLilleviTurid KjendliePiippokattaStig TPirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalKirsten LundLailaMarteAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.siljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald K