Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Kanskje skulle hun bli en stor oppfinner. Hun skulle finne opp bittesmå radioer på størrelse med en grønn ert, som folk kunne bære med seg og stikke i ørene. Og flyvemaskiner som folk kunne feste på ryggen som en sekk og suse over hele verden med.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og frihet er retten til å bidra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"..... Og sånn er det jeg forestiller meg det. Jeg skal stå foran Jesus med alle barna og barnebarna og oldebarna mine, i lag med slekt og venner, og så skal jeg si til Han: "Jesus Kristus, vi er en gjeng med sørgmodige, farga mennesker." Og så vil Han legge sin hellige hånd på hodet vårt, og med ett blir vi hvite som bomull. Det er slik jeg har tenkt og sett det for meg i hjertet, så mange, mange ganger."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

sveinBeathe SolbergIngunn SMads Leonard HolvikPiippokattaLene AndresenKirsten LundChristofer GabrielsenTanteMamieAnniken RøilAvaReadninggirl30Ann ChristinHallgrim BarlaupStein KippersundKristine LouisePer LundKaramasov11Synnøve H HoelHarald KAlice NordlikriraNorahHanne Kvernmo RyeMarianne MBerit RHeidimgeKikkan HaugenTrude JensenIngeborg GLisbeth Marie UvaagHarald AndersenDolly DuckMarit MogstadPer Åge SerigstadMarthe LandsemIris ElisaJulie Stensethalpakka