Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 1 av 1 sitater

På grunn av leverandørenes informasjonsovertak er det også en utfordring at «kunden» i mange tilfeller ikke er i stand til å bedømme kvaliteten, fordi man selv ofte ikke har nok informasjon eller tilstrekkelig kompetanse til å vite hvilken hjelp man har behov for. Å erkjenne dette betyr ikke at man skal avvise brukerperspektivet, men at vi må forstå hvilken begrensinger «kunde»-rollen har i disse tjenestene.

For eksempel: Elevenes oppfatning av skolen er viktig, men de har ikke selv oversikt, kompetanse eller erfaring til å gi en helhetlig faglig vurdering av tilbudet. Det samme gjelder pasienter med behov for medisinsk behandling eller foreldre med barn i barnehage. Likevel vektlegges «kundens» oppfatning i stor grad, særlig fordi en av de mest brukte kvalitetesmålingene er bruker-og pårørendeundersøkelser.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

LailaKirsten Lundingar hWilliam BillisonReadninggirl30BenedicteNabodamaHeidi HoltanIngeborgHarald KMarenTone R BFindusWenchekriraEster SStine AskeJoakimTanteMamiemgemarithcBjørg Marit TinholtIreneleserLise MuntheSilje BorvikCecilieGrete AastorpVibekeTone SundlandMarit HåverstadGodemineTor Arne MyklebustgretemorVannflaskeHilde Merete GjessingEvaSynnøve H HoelDaffy EnglundAvaTore Olsen