Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Herregud så mye vi samler på, tenkte jeg, hauger av ubrukelige ting som vi kjøper fordi de er stilige? Desperate ekorn som soper til oss, lagre for hva? Det er jo ikke designervaser vi trenger om det blir krig. Egentlig eier vi ingen ting tenkte jeg, jeg hadde lest det et sted, at vi bare låner fra fellesskapet, disponerer noen år før andre overtar.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg gikk bort og stilte meg i kø, følte meg helt tom. Som alt, tenkte jeg, tomt, tomt. Hvorfor er det ingen som vil snakke om noe viktig? Politikk? Samfunn? Livet? Hvorfor er jeg omringet av sånne tomskaller?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAnita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorMads Leonard HolvikSigrid Nygaard