Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 21 sitater

Jeg kjører på motorveien i stor fart. Utover. Bortover. Vestover. Og jeg vet hva som skjer. Men jeg sier det ikke til noen. Ikke til far engang, enda han vet det allerede. Det er jo min egen barndom jeg kjører fra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å øve åtte timer piano er ikke noe problem. Men å halvere inntaket av knekkebrød med smør, er noe helt annet,

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Selvtillit eller tvil ? To ord.To tilstander. Begge kan forandre et liv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lyset kommer tilbake. Ettermiddagene blir lengre. April har så mange løfter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvis du har en følelse du tror på, må du gi den en sjanse. Ikke flykte videre til neste. Følelser er viktige. De forplikter.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Når han er midt i det, er det som når han sitter på podiet ved flygelet. Da er det ikke skremmende lenger. Da er det konsentrasjon.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Der pengene er raske er også beslutningene raske.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

" Tenk om det fantes et apparat som ikke bare fanget lyden og bildet, men også foreviget det vi følte" , sier sønnen plutselig. " Da ville vi fått evig liv", sier faren med et smil.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å komme seg ut i naturen. Han hater det, men faren sier det er viktig.Hva er viktig? De svette ullklærne som stikker, strømpene som strammer, støvlene som gnager, skiene som glipper, saften fra appelsinen som renner ned på vottene, snørret som fryser fast i neseborene. Det eneste forsonende er Kvikk-Lunsj-en.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Alle skiturers mareritt. Rennende appelsinsaft i bitende kulde. Klebrige hender og tilsølte votter. Det må ha vært en sadist som en gang tvang hele den norske befolkning til å ha med digre grå ryggsekker og måtte spise appelsin hver gang man gikk i skiløypene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaEllen E. MartolAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn S