Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Har du først skaffet deg et hus, holder det deg fanget resten av livet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Noen mennesker har denne skingringen i stemmen som man får når man over lengre tid ikke blir hørt. Jeg er sikker på at de en gang var uten denne skingringen. De bruker en del av stemmen som gnager på strupen, stemmebåndene, som sliter på ett eller annet i halsen og kanskje til slutt vil gjøre dem stumme fordi det blir for vondt å snakke. De er kvinner alle sammen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg greier ikke å se på sjøen som transportflate, har det ikke i blodet. For meg er det skogene man kan gå i, skogene sperrer ikke veien slik sjøen gjør, skogbunnen bærer føttene, vannet er bare ei hinne, man kan ikke flykte til fots på den hinna. Man kan alltid finne veier gjennom skogen, i passe slake lier, man kan gå nesten hvor man vil, og så er det beskyttelsen, eller følelsen av beskyttelse skogen gir.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Berit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine Sundal