Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 24 sitater

Sårheten var mer fremtredende nå. Jeg forestilte meg kosmos. Det uendelige kosmos med myriader av stjerner og planeter, det uendelige rommet. Jeg så en ensom mann stå på et sandkorn midt i dette voldsomme og ubegripelige, jeg hørte ham nølende si “hallo”, for så lydløst å føye et spørsmålstegn til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvordan var det mulig å få ødelagt kaffen før cafeteriaen i det hele tatt hadde åpnet. Tilsatte de garvesyre mens kaffen ble traktet på kolben?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mor døde. Det hele gikk helt udramatisk for seg. Hvis man da kan anvende utrykk som "udramatisk" om overgangen til Det Store Uvisse, det absolutte. Jo, man kan.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nå satt han på sine gamle dager i det som med rette kunne kalles arbeiderklassens slott: En grå- og hvitmalt blokk i utkanten av Oslo.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har støpt det inn i plast av praktiske grunner. For det nytter ikke å nekte: Gro Harlem Brundtlands kraftige endeparti svøpt inn i bare en tynn hinne av gummi, er et syn som taler til en enslig manns høyrehånd.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gro i regn. Gro i vind. Gro i sol og Gro i skygge. Fast i fisken som en sjøløve. Uredd, sta og morsom.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vil ikke være blasfemisk og sammenlikne Gerhardsen eller Gro ( Harlem Brundtland) med Jesus Kristus. Likevel er det noe der... Ihvertfall kan det sies at de gamle arbeiderpartikjempene, ja selve arbeiderbevegelsen var besatt av å trekke paradiset ned til jorden. Ikke et overflodens paradis, ikke et land som fløt av melk og honning, men et nøkternt paradis. Et paradis fylt opp av folkevogner og S-lag, praktiske blokker og fagforeningsarbeid.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, på mange måter syntes jeg det faktum (dersom det altså var et faktum) at to unge nå lå forenet inne på soverommet, mens resten av landets beboere satt og mottok meldinger om politisk og mellommenneskelig splittelse, hadde noe vakkert over seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å gå rolig og behersket bort til inngangspartiet i en blokk kan hvem som helst gjøre. Det er først ved det snikende og fordekte at mistenksomheten dukker opp i folk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

(...) jeg tror det faktum at jeg klarte å takle mors død så pent som jeg gjorde, har en god del med Gro Harlem Brundtland å gjøre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagMarianne MTor Arne DahlHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonje