Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Foreldrene hennes har aldri løsnet grepet. Og i hennes situasjon har hun ikke noe annet valg enn å reagere voldelig. Det er den eneste måten hun kan oppnå en viss kontroll på. Når hun blir voksen, vil hun - på grunn av dette tidlige traumet - desverre tro hun er nødt til å kontrollere og dominere andre på samme måte. Dette karaktertrekket vil være dypt rotfestet i henne og gjøre henne like dominerende som foreldrene h ennes er nå, særlig når hun er sammen med sårbare mennesker, som for eksempel barn. ..........slik videreføres den psykiske volden fra den ene generasjonen til den neste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Arbeidet med å skape en mer behagelig måte å overleve på er i seg selv blitt en grunn til å leve, og gradevis, ja, nesten metodisk, har vi glemt det opprinnelige spørsmålet...Vi har glemt at vi fremdeles ikke vet HVORFOR vi lever.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

GladleserTove Obrestad WøienStig THarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindusBjørg Marit Tinholtgretemor