Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Men nu ble ikke livet høflig mot Benoni mere. Hans skryt og skammelige påfunn over julebrennevinet hadde endelig nådd nabosognet og Rosa prestedatter. Nu kom onde tider.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det som imponerte han mest hos meg var at jeg hadde lært noe sprog og kunne lese hva som stod på de forskjellige utenlandske varer på hans krambod, som trådsneller og bomullsvarer fra England. Det lærte han også øyeblikkelig fordi hans hode kunne så lite før og var nesten jomfruelig jord.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

De sier for et gammelt ord at kvinnelist er uten ende. Jeg mener nu at kvinnelist har både bukten og endene.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hjemme hos Mack på Sirilund var intet nytt hendt; men hos klokker Arentsens på klokkergården skjedde det en dag i februar at sønnen, den lovkyndige, kom hjem. Nu var han utlært. Og ung Arentsen hadde så meget til hvite hender og ikke et hår mere øverst på hodet, så folk forstod han hadde studert dypt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Blev hun ikke såret,rasende? Det vet jeg ikke,svarte Munken Vendt.Hun snakket mig sønder og sammen, jeg blev dum av det. Jeg tror på galskapen i kraft av dens nødvendighet,sa hun, ja i kraft av dens egen fornuft som balance , sa hun. Nu går jeg på kramboden og får mig en dram,svarte jeg.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Lykkelig? Neida! Om lykken kom så vilde jeg bare se længe på den og stirre på den, så ukjendt vilde den være.Nei, men det er naturligvis småstunder som er litt bedre end andre stunder. Det forstår sig.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar h