Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 34 sitater

Doktoren var venstremann og radikaler, hadde vært det helt siden han fikk litt forstand

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Doktoren var venstremann og radikaler, hadde vært det siden han fikk litt forstand.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nu trengte verten seg frem og forlangte forklaring. Han henvendte seg til Nagel, grep ham i armen og sa:
Hva er det som foregår her? Hva skal dette bety?
Nagel svarte:
Å vil De ikke la være å gripe meg i armen; jeg løper ikke bort. Forresten er det ikke noe som foregår her, jeg har fornærmet den mann som just gikk ut og han ville forsvare seg, det er intet å si på det, alt er i orden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ola Nordistuen har intet annet å gjøre i denne verden enn å gå og blåvente på å dø, det vil si komme seg vekk jo før jo heller. Ola Nordistuen er til for å gjødsle jorden, han er den soldat som Napoleon rir over med skodd hest, Det er Ola Nordistuen- såmeget De vet Det! Ola Nordistuen er fan danse meg ikke en begynnelse engang, enn si resultat av noe; han er ikke et komma i den store bok, men en flekk i papiret. Det er Ola Nordistuen...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den mands meninger om norsk politik og Nietzsches filosofi og Guds treenighet vilde han gi ravnene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvor altsammen er forunderlig! Jeg er stanset allevegne og jeg er dog den samme i kraft, i liv! De samme muligheter er mig åpne som før, jeg kunde gjøre de samme gjærninger; hvorfor er jeg da stanset og hvorfor er med en gang alle muligheter blit mig umulige? Er jeg selv skyld i det? Jeg vet ikke hvorved. Jeg har alle mine sanser, jeg har ingen skadelige vaner, jeg ligger ikke under for en eneste last, jeg styrter mig heller ikke blindt ind i fare. Jeg tænker som før, føler som før, er herre over mine bevægelser som før, ja og jeg værdsetter mennesker som før.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hvem fan vil ikke heller gi end motta? Tør jeg spørre om det findes et menneskebarn på jorden som ikke heller vil avhjælpe nød end være nødlidende?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er netop i det humør for øieblikket at jeg kunde sætte labben på noget og knurre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis jeg torde be Dem om noget nu så vilde jeg be Dem om å tie stille. Jeg elsker Dem, men ti stille, ti stille.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Man kan for det første godt elske en kokette; det er det ingenting i veien for.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa