Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Fremfor alt er det forskjell på den tekst som vil forme en leser, og den tekst som vil komme leserens ønsker i møte. I det siste tilfelle har vi bøker som er skrevet og utformet over en lest som passer for serieproduksjon.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og stadig står det oss fritt å si at det å befolke lesernes drømmer ikke nødvendigvis vil si å lulle dem i søvn. Det kan bety å utfordre dem.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Norge er et fantastisk land, drikker du lettøl på fest, tror alle du er avholdsmann, men drikker du lettøl i lunsjpausen, tror alle du er alkoholiker.

Godt sagt! (16) Varsle Svar

Det var lenge siden han hadde deltatt på på noe nasjonal forskningsseminar, og han visste hvorfor: Slike "tverrfaglige" seminarer hadde en lei tendens til å ende i "tverr faglighet"...

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Ingen fikk panikk - ikke før en ung, oversminket flyvertinne brøt sammen og hylte "Herregud! Me ska dø!", for så å besvime langflat i midtgangen. Da utbrøt det til gjengjeld full oppstandelse.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Fride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian Axdal