Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Hvorfor er de viktigste ordene i livet små filleord? Ja og nei. Det er latterlig. To og tre bokstaver. Én stavelse. Er man ikke maks skjerpet, går man glipp av hele svaret. [...] Så er man uheldig og svelger akkurat da den andre svarer. Det kan være nok til at mang ikke klarer å skille mellom ja eller nei. Noen burde ta ansvar og kostruere skikkelige svarord. Jasåklartjegvil eller neiabsoluttikke. Svar som står mer i stil med spørsmålene som blir stilt.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hva er egentlig best - å vite at noen skal dø, og så måtte tenke på det hele tiden, eller at døden kommer like brått som når en dør blåser igjen?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Razors pain you,
Rivers are damp
Acids stain you,
And drugs cause cramp.
Guns aren't lawful,
Nooses give,
Gas smells awful.
You might as well live.
(D.Parker)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alle kan være modig bak et tastatur så lenge de skriver for venner som mener det samme.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tidligere har jeg alltid syntes at pene jenter er stygge. Ikke at de er stygge av utseende, men at de ofte har en mindre pen måte å oppføre seg på. Det er akkurat som om de mener at sola står opp om morgenen bare for å lyse opp dagen for nettopp dem.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa