Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Maskinen var en gammel trefyrt dampkoloss som banket og drønnet og stønnet mens dampen brølte som en foss, og hestene borte på tømmerslepen beveget seg gigantisk i en slags stillhet fordi lydene fra dem ble visket ut av larmen fra damp og maskineri.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han svingte av veien for å kikke inn på plassen til Andersens, den første etter Meadow Creek. Til å begynne med kunne han ikke engang se hvor hytta hadde stått. Jordene deres så ut som resten av dalen, brent og stille bortsett fra den kollektive fresingen fra de aller siste restene av brannen. Han fant ovnen deres som tårnet seg opp av en svær askedrive, jernbeina hadde klappet sammen i heten. Et par av de største steinene fra pipa lå strødd i nærheten. Resten var begravet i aske.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken Røil